keskiviikko 29. tammikuuta 2014

10 syytä rakastua hipsteriin

Aina kun meen stadis käymään mua alkaa kuumottaan. Nimittäin hipsterit. Siinä on kundei mun makuun. Käy sääliks landemuijia, joilla ei ole hajuakaan oikeista miehistä.


Kymmenen syytä, miksi rakastua hipsteriin

1. Kroppa
Mua kuvottaa, jos mies on liian lihaksikas. Näyttää siltä, ettei sillä oo kehittävämpää tekemistä kuin bodaaminen. Hipstereille istuu hyvin pillifarkut ja muut stylet vaatteet.


2.Villapaidat
Hipstereillä on ihania villapaitoja, joissa on seksikkäitä kuoseja. Kai säkin mielummin halaisit ja silittelisit pehmoista villapaitaa kuin kovaa sikspäkkiä?


3.Viikset
Eturauhas- ja kivessyöpä ovat lähellä hipsterimiehen sydäntä movemberin ulkopuolellakin.


4. Hiukset
Hipsteritukka, jossa jokainen hiussuortuva on aseteltu paikalleen. AAAAHH. Kyllä te tiiätte. Kaljut näyttää ihan natseilt.


5.Lasit
Hipsterit haluu nähdä maailmaa ja ne salee lukee paljon.


6.Kassit
Hipsterimiehillä on kivoi kassei. Näyttää paljon kivemmalta, kun tavarat pysyy kassis, eikä niitä roudata reisitaskuhousuis.



7.Musiikkimaku
Hipsterit kuuntelee hyvää musaa. En oikeestaan ees tiiä mitä, mutta sen on oltava hyvää, koska sitä kuuntelee hipsteri.

8.Herkkyys
Mä vihaan sitä, jos mies on liian äijämäinen ja ronski. Hipsterit on ihanan herkkiä. Kauniita niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Täkään poitsu ei tekis pahaa kärpäsellekään.


9.Tietoisuus
Hipsterit syö hifeintä ruokaa, käy parhailla klubeilla, katsoo mielenkiintoisimpia leffoja, ajelee hienoimmilla merkkipyörillä, arvostaa oikeanlaista taidetta, etc. Hipsterit erottavat oikean väärästä. Tietävät sen, mitä asioita kuuluu paheksua ja mikä on aivan liian mainstreamia.

10.Muodikkuus
Hipsterit ovat edelläkävijöitä, suuria visionäärejä, joten he ovat aina muodissa. Fashion is my passion. Mikä olisikaan trendikkäämpi asuste kuin hipsterimies?




Mä oon päättänyt löytää itselleni hipsterimiehen. Kävin stalkkaa teatterikorkeakoulun lounasravintolasta uusimpia hipsterityylejä ja aion muuttua naiseksi hipsterin makuun.

Millasista hipstereistä te lukijat diggaatte?





4 kommenttia:

  1. http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/227081-vantaan-asuinalueilta-puuttuu-hipsteri

    :(((

    VastaaPoista
  2. Ahahah, mää diggaan kaikista hipstereistä. Kunhan ei oo liian koppava. :( Semmoset jäbät on ärsyttäviä jotka vielä leijuu pari metriä maan yllä.
    Mutta miten saada hipster mies? Eihän ne luo katsettakaan muihin ku humanisti naikkosiin jotka näyttää mummoilta.

    VastaaPoista
  3. Näin Teakissa coolei taiteilijahipstereitä, jotka pukeutui mm. seuraavasti: värikkäät legginssit, värikäs villapaita, reppu, villasukat, kangaskassi, tennarit. Niillä saattaa saada hipsterimiehen huomion. Ja vaatteet löytyy h&m:n nuorten osastolta.

    VastaaPoista
  4. Voi juma kuin noloja ootte x)

    VastaaPoista